Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl

Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl. Na acht jaar Bovemij en vier jaar viaBOVAG.nl vindt Wouter het tijd om de wereld buiten Bovemij en viaBOVAG.nl te gaan verkennen.

Wouter van Kesteren:
"In 2018 had ik de eer om als directeur te mogen starten met viaBOVAG.nl, dat we lanceerden op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden die behoefte hadden aan een eigen occasionportal. De afgelopen jaren hebben we samen gebouwd aan het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland. ViaBOVAG.nl is nu in de volgende fase terecht gekomen. Ons platform en onze organisatie staan. Omdat ik mezelf vooral als bouwer zie, is het voor zowel Bovemij als mij goed om plaats te maken voor andere mensen."
 

"Ik heb de afgelopen twaalf jaar onwijs veel plezier gehad en heel veel geleerd. Ik kwam bij direct writer PolisDirect binnen, mocht doorgroeien naar de functie van manager sales bij Bovemij Financiële Diensten waar de particuliere portefeuille belegd was, werd adjunct-directeur bij Commercie en in 2018 directeur van viaBOVAG.nl. Een mooi carrièrepad, waar ik Bovemij erg dankbaar voor ben. Ik ben dan ook blij dat we op een goede manier afscheid van elkaar nemen."


Marcel van de Lustgraaf (CDOO bij Bovemij):
"We zijn Wouter erg dankbaar voor al het werk dat hij in al die jaren voor Bovemij en viaBOVAG.nl gedaan heeft. Wouter is loyaal, resultaatgericht en enorm energiek. Die eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat hij in zijn tijd als commerciant bij Bovemij een erg belangrijke rol gespeeld heeft bij de totstandkoming van onze particuliere portefeuille. Als directeur van viaBOVAG.nl heeft hij met zijn passie en enthousiasme de afgelopen vier jaar het platform naar een hoger plan weten te tillen."


"Wouter is iemand die stappen wil zetten; iemand die ergens aan wil bouwen. Omdat viaBOVAG.nl nu in een volgende fase terecht is gekomen, snappen we dan ook dat hij toe is aan een volgende stap. We respecteren zijn keuze om zijn blik te verbreden en hopen van harte dat hij behouden blijft voor de mobiliteitsbranche, waar hij al bijna 25 jaar in werkzaam is en die hij een warm hart toedraagt."
Geplaatst op 04-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: