Opleiding tot NIVRE Register-Expert Personenschade bij OSR

OSR juridische opleidingen heeft de opleiding branche personenschade ontwikkeld. Deze opleiding voldoet aan alle eisen die het NIVRE stelt aan de vaktechnische opleiding voor personenschade-experts. Een kwalitatief hoogwaardige, praktijk- en toepassingsgerichte opleiding met een mix van e-learnings en klassikale lesdagen.

Om erkend te worden als NIVRE Register-Expert Personenschade moet je aan een breed pakket kennis en vaardigheden voldoen. Onder andere moet je een goedgekeurde vaktechnische opleiding volgen. De opleiding branche personenschade van OSR juridische opleidingen is er daar een van.  

Opleiding branche personenschade
De opleiding is opgesplitst in drie pijlers: kennis, vaardigheden en externe deskundigheid. Deze pijlers zijn opgebouwd in verschillende modules, bestaande uit e-learnings, verdiepingscursussen en trainingen. De e-learnings worden volledig digitaal aangeboden. Deelnemers bestuderen de leerstof zelfstandig, waardoor er optimale flexibiliteit bestaat in startmoment, studiebelasting en studietempo. De leerstof kent diverse leer- en werkvormen zoals: video, open vragen, meerkeuze vragen en toetsing in de vorm van een eindoefening in de modules. De verdiepingscursussen en trainingen bestaan uit een- of tweedaagse klassikale bijeenkomsten. 

Volwaardig gesprekspartner als NIVRE-expert
Na het volgen en met goed gevolg afronden van de opleiding ben je als NIVRE-expert een volwaardig gesprekspartner in personenschadezaken. Je bezit over alle up-to-date kennis en weet hoe je moet handelen ten opzichte van slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars. 

Diploma
Na afronding van alle onderdelen van de opleiding, vindt er een kennisexamen en een assessment plaats. Wanneer deze met voldoende resultaat zijn afgerond, ontvang je een diploma. 

Meer informatie over de opleiding vind je op de website van OSR.

MZL-instroomprogramma NIVRE expert personenschade
Speciaal voor iedereen die in het bezit is van een OSR diploma van de leergang middelzwaar letsel, heeft OSR met goedkeuring van het NIVRE het MZL-instroomprogramma NIVRE-expert personenschade ontwikkeld. Het instroomprogramma biedt aanvullende kennis die je nodig hebt om na het behalen van je MZL-diploma aan de opleidingseisen voor NIVRE Register-Expert te voldoen. Let op: om in te kunnen stromen mag vanaf 1 juli 2023 het MZL-diploma niet ouder zijn dan vijf jaar.

Meer informatie over het MZL-instroomprogramma NIVRE-expert personenschade vind je op de website van OSR.
Geplaatst op 29-08-2022

< VorigeVolgende >


Share on: