Marit Meiboom schade-expert ATV bij DEKRA

Marit Meijboom werkt sinds 1 mei weer bij DEKRA en daarmee is ze terug bij de organisatie waar zij haar loopbaan in 2016 begon. Nu is ze bij DEKRA begonnen als schade-expert binnen het team ATV.

Marit: "Tijdens mijn studie rechten ging ik in 2016 op zoek naar een stage als jurist. Via via kwam ik terecht bij de afdeling rechtsbijstand (ASA Legal Assist) van DEKRA. Ik had toen een leuk gesprek met Peter Kok. En nog geen maand later startte ik in het kantoor in Den Bosch, dat toen nog open was. 

Vier dagen per week reisde ik van Rotterdam naar Den Bosch. Ik werd goed ingewerkt en leerde ik veel van mijn collega’s’. Een half jaar later naderde het eind van mijn stage. Ik had het zo goed naar mijn zin, dat ik besloot te blijven toen DEKRA me een baan aanbood. 

Ik groeide door van schadebehandelaar materieel, naar regres jurist, en werd uiteindelijk teamleider van ASA Legal Assist. Nadat ik twee jaar teamleider was, verliet ik DEKRA begin 2021 voor een baan als jurist in de bouw. 

Ik ben blij om weer terug te zijn! Nu als schade-expert binnen het team ATV (Aansprakelijkheid Technische Varia). Binnen DEKRA luisteren ze naar jouw wensen en ambities. En door de grootte en diversiteit van het bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden."
Geplaatst op 26-08-2022

< VorigeVolgende >


Share on: