Bovemij's zakelijke portefeuille nu live in Axon

Bovemij verbindt meer dan 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven met meer dan 10 miljoen consumenten. Door de migratie van 180.000+ zakelijke polissen in Axon helpen zij consumenten aan betrouwbare mobiliteit en de branche om succesvol zaken te doen, waardoor mobiliteitsbedrijven zich volledig kunnen richten op hun klanten.

Ondersteund door efficiënte software 
De implementatie van Axon voor de bedrijfsvoering van Bovemij voorziet in verschillende zakelijke behoeften. Het belangrijkste is dat Bovemij op zoek was naar een oplossing die hun complexe contracten eenvoudiger kon helpen beheren en een groot aantal zakelijke verbeteringen in hun processen kon aanbrengen. Dit is van vitaal belang voor Bovemij, die enkele van de grootste autodealerbedrijven in Nederland bedient met contracten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke dealer. Elk dealerbedrijf dat Bovemij bedient, heeft tientallen vestigingen, die ieder hun eigen verzekeringscontracten hebben. Voordat Bovemij de Axon applicatie van Keylane gebruikte, moest het bedrijf elk contract handmatig wijzigen tijdens de jaarlijkse heronderhandelingen, wat inhield dat honderden wijzigingen één voor één moesten worden doorgevoerd. Voor de grotere dealerbedrijven was dit veel werk, tijdrovend en foutgevoelig. 

Groepscontracten en -regelingen in Axon 
Dankzij Axon's uitgebreide functionaliteit en nieuwe toevoegingen voor arrangementen, worden handmatige taken enorm gereduceerd en daarmee de kans op het maken van fouten ook drastisch verminderd. Het eindresultaat is minder werk, meer efficiëntie en de mogelijkheid voor Bovemij om hun tijd en aandacht te richten op het leveren van de beste producten en ongeëvenaarde service aan de vele bedrijven die zij bedienen. 

Marcel van de Lustgraaf CDOO bij Bovemij: "De samenwerking met Keylane om ons een uitgebreide en slimmere applicatie te geven, is een lonende reis geweest. Meer dan drie jaar geleden begonnen we met een duidelijke visie van wat we wilden bereiken, en nu hebben we een belangrijke stap gezet in de digitalisering van onze processen. Waardoor we onze klanten een vergemakkelijking van het gebruiks en een verbeterde functionaliteit kunnen aanbieden. Er waren uitdagingen onderweg, maar Keylane heeft bewezen een loyale en coöperatieve partner te zijn voor Bovemij, zelfs met opleveringen tijdens de Covid pandemie. " 

Ron Van Den Broek, CEO Schadeverzekeringen bij Keylane: "Ik ben er trots op om Bovemij te verwelkomen op ons Axon platform en verheugd dat zij onze eerste klant zijn die onze nieuwe Arrangements Functionaliteit gaat gebruiken. We hebben samen veel uitdagingen overwonnen, met leden van verschillende Keylane-teams zoals DevOps, Datamigratie, Productontwikkeling en natuurlijk het Projectteam. We weten dat communicatie, en het vermogen om goed te luisteren, de sleutel is tot het succes met grote projecten zoals deze, maar dat kan alleen worden bereikt wanneer je werkt met klanten zoals Bovemij, die waarde hechten aan lange termijn samenwerkingen en een inzet voor het leveren van kwaliteit." 
 
Geplaatst op 25-08-2022

< VorigeVolgende >


Share on: