Voorkomen is beter dan genezen

Voogd & Voogd (onderdeel van Alpina Group) en a.s.r. hebben in 2022 de handen ineen geslagen om een actieve bijdrage te leveren aan een financieel gezonde toekomst en een veilige leefomgeving voor klanten, relaties en medewerkers. Dit jaar is er speciale aandacht voor het verminderen van de CO2 uitstoot en de preventie van schade, want voorkomen is beter dan genezen.

Compensatie CO2 uitstoot – Voogd & Voogd plant meer dan 10.000 bomen
Begin dit jaar hebben Adéle Jeuken en Frans Neuhaus (a.s.r.) samen met Michael de Nijs en Johan Jordaan (Alpina Group) de eerste boom geplant op Landgoed De Engelenburg. In totaal zullen er 10.000 bomen en planten worden aangeplant ter compensatie van de CO2-uitstoot van de afgesloten autoverzekeringen. Zo leveren zij een gezamenlijke bijdrage aan een gezonde, toekomstbestendige leefomgeving. "We vinden dat dit hoort en past bij onze maatschappelijke rol en kijk op duurzaamheid", aldus Michael de Nijs, algemeen directeur van Alpina Group.
 
Brandschade voorkomen – Voogd & Voogd geeft gratis rookmelders weg
Vanaf 1 juli is het in Nederland verplicht om op iedere etage van een woning een rookmelder te plaatsen. Bij brand worden bewoners tijdig gealarmeerd en kunnen zij zichzelf in veiligheid brengen én brandschade aan het huis en eigendommen beperken of zelfs voorkomen. 
Voogd & Voogd en a.s.r. helpen graag een handje om deze nieuwe wetgeving bij klanten onder de aandacht te brengen. Daarom krijgt iedere klant die via Voogd & Voogd een a.s.r. Woonpakket afsluit, een gratis Smartlife digitale rookmelder cadeau. Op deze manier dragen Voogd & Voogd en a.s.r. een steentje bij als het gaat om een veilige toekomst.
 
Waterschade beperken – Voogd &Voogd geeft Slurpzak cadeau
Waterschade is ieder jaar weer een van de grootste en meest geclaimde schades. Reden te meer voor Voogd & Voogd en a.s.r. om hier een preventiecadeau voor in te zetten. De meest trouwe klanten die een a.s.r. Inboedel- of Woonhuisverzekering hebben, ontvangen in de maand juli een gratis Slurpzak. Een Slurpzak biedt snel en effectief een barrière tegen plotseling opkomend water en wordt toegepast bij een lekkage om water op te vangen. Het doel van Voogd & Voogd en a.s.r. is dat klanten snel handelen bij onverwachte situaties, zodat de gevolgen voor iedereen beperkt blijven.
 
Binnenkort – Voogd & Voogd app om schades te verminderen 
Tot slot lanceert Voogd & Voogd, in samenwerking met a.s.r., binnenkort een unieke app. De app draagt bij aan het verbeteren van het verkeersbewustzijn van verkeersdeelnemers. En dat zou het aantal schades aanzienlijk moeten verminderen. U wordt hier te zijner tijd uitgebreid over geïnformeerd.
Geplaatst op 21-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: