Van Ameyde Waarderingen neemt KakesWaal Commerciële Waarderingen over

Van Ameyde Waarderingen neemt KakesWaal Commerciële Waarderingen over. KakesWaal heeft besloten om zich alleen nog toe te leggen op expertise en bouwkundige opnamen en draagt per 1 juni 2022 haar onderdeel commerciële waarderingen over aan VAW.

VAW is een multidisciplinair taxatie- en adviesbureau op het gebied van Verzekeringstaxaties, Plant & Machinery, Bedrijfsmatig Vastgoed en Rentmeesterij. Zij biedt haar diensten aan via het one-stop-shop model en is daarbij een lange termijn businesspartner voor haar opdrachtgevers. De activiteiten van KakesWaal Commerciële Waarderingen (taxaties van (on)roerende zaken ten behoeve van verzekering, economische, fiscale, commerciële, juridische en/of technische doeleinden) sluiten één op één aan bij de activiteiten van VAW.

De komende tijd wordt gebruikt om stakeholders nader te informeren en de werknemers, werkprocessen en it-systemen te integreren. Beide partijen zijn zeer tevreden over de gemaakte afspraken en gaan er vol vertrouwen mee aan de slag.

Geplaatst op 02-06-2022
Share on: