NN Bank wint Gouden Lotus Award voor Gezond Wonen platform

Donderdag is bekend gemaakt dat Nationale-Nederlanden Bank de Gouden Lotus Award 2022 in de categorie Innovatie Dienst consument-ondernemer heeft gewonnen. Het Gezond Wonen platform heeft in deze categorie de meeste stemmen ontvangen van financieel adviseurs in Nederland.

Sitske Mauritsz (directeur Hypotheken en Consumptief Krediet) heeft de Gouden Lotus Award in ontvangst genomen. "Wij willen voor iedereen een thuis mogelijk maken waarin je gezond kunt leven. Daarom hebben we het Gezond Wonen platform ontwikkeld, waarmee we inzicht geven in het belang van een goede luchtkwaliteit in huis en concrete handvatten bieden. We zien dat het onderwerp enorm leeft. En de Gouden Lotus Award is voor ons de erkenning dat ook adviseurs het belang van een gezond binnenklimaat voor hun klanten onderstrepen. Hier zijn we ontzettend trots op! We bedanken alle adviseurs die op ons gestemd hebben."
 

Nationale-Nederlanden heeft het innovatieve Gezond Wonen platform in oktober gelanceerd. Hierop staat de Gezond Wonen Check, die ontwikkeld is in samenwerking met TNO, en informatie en tips hoe je de luchtkwaliteit in huis kunt verbeteren. Deze check is inmiddels bijna 40.000 keer ingevuld. Hieruit blijkt dat in 79% van de gevallen verbeteringen mogelijk zijn als het gaat om gezonde lucht in huis. Samen met adviseurs zet Nationale-Nederlanden Bank zich in om Nederlanders bewust te maken van een gezond binnenklimaat. Voor meer informatie nn.nl/gezondwonen. Nationale-Nederlanden Bank is partner van Gezond Binnen.

 

De Gouden Lotus Awards zijn dit jaar voor de zevende keer uitgereikt door het vakblad InFinance.Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars en spreken hiermee hun waardering uit voor de prestaties, producten en diensten van hun businesspartners.

Geplaatst op 03-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: