Teo Boer is per april in dienst getreden bij Hanselman Groep

Per 1 april jl. is Teo Boer bij Hanselman Groep in dienst getreden in de functie van Manager Transport & Techniek / Product Development Manager. In deze functie gaat hij het team Transport & Techniek aanvoeren en verder ontwikkelen vanuit zijn kennis van de expertisemarkt en zijn ervaringen in de Transportindustrie.

Naast de primaire rol voor Transport & Techniek zal Teo zich ook bezighouden met de ontwikkeling van de diensten en het vermarkten daarvan in zijn rol als Product Development Manager. Fred van der Zee: “We zijn erg blij met de komst van Teo en de focus die we daarmee voor onze diensten vanuit Transport & Techniek gaan brengen.”
 
Teo heeft in het verleden (2004-2006) binnen Hanselman als schade-expert gewerkt en kent de organisatie en de meeste leden van het team vanuit de schade praktijk. Van september 2006 t/m maart 2022 is Teo in dienst geweest bij Dubbeldam, een schadeherstelbedrijf dat zich met name richt op carrosserieën, trailers, reclame en richttechnieken. In die periode is het bedrijf fors gegroeid en heeft Teo vanuit diverse managementfuncties bijgedragen aan deze ontwikkeling. 
 
Teo Boer: “Ik kijk er enorm naar uit om met mijn schat aan ervaring, samen met mijn collega’s, te werken aan de ontwikkeling van de diensten voor de Transportbranche en het vermarkten hiervan.”
 
Geplaatst op 19-04-2022

< VorigeVolgende >


Share on: