Geert Rombouts naar Van Ameyde Waarderingen

Van Ameyde Waarderingen (VAW) breidt zijn Bedrijfsmatig Onroerend Goed-team verder uit. Per 1 april treedt Geert Rombouts RT MRICS in dienst bij VAW. Geert maakt onderdeel uit van het team Bedrijfsmatig Onroerend Goed.

Dit team heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een expertteam en voert hoofdzakelijk complexe en specialistische taxaties uit. Bijvoorbeeld taxaties van industriële complexen, volledige schadeloosstellingen bij onteigeningen en taxaties bij erfpacht.


Pierre van der Spek, managing director VAW: “Geert is een welkome aanvulling op ons expertteam. Hij is opgeleid bij een van de bekende Nederlandse vastgoedadviseurs en heeft zich nadien gespecialiseerd in de (grond)verwerving en ontwikkeld tot onteigeningsdeskundige. Met zijn opleidingen op het terrein van Planologie (universiteiten van Nijmegen en Amsterdam) en Real Estate Valuation (Amsterdam School of Real Estate), gecombineerd met zijn reeds opgedane ervaring maakt Geert een waardevolle aanvulling op ons expertteam.”

Geplaatst op 01-04-2022

< VorigeVolgende >


Share on: