Speciale CNC-machine voor herstel van beschadigde velgen

In Naarden is Gebr. Van Leeuwen Velgherstel van start gegaan. Dit nieuwe bedrijf is onderdeel van het autoschadeherstelbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw en herstelt in eigen beheer beschadigde autovelgen volgens fabrieksvoorwaarden.

Beschadigingen aan autovelgen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld langs de stoeprand schuren of door een ongeval. Voor het herstel ervan maakt Gebr. Van Leeuwen Velgherstel gebruik van een zogeheten CNC-machine. Dit is een computergestuurde machine voor het afdraaien van de beschadiging van de velg. Van deze CNC-machine is er slechts een beperkt aantal in Nederland operationeel. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel kan de reparatie daarom als enige in ’t Gooi in eigen beheer - en dus snel - uitvoeren, zonder daarbij een gespecialiseerd bedrijf te moeten inschakelen. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel zorgt ook voor het richten van de velg. Hiermee wordt onbalans voorkomen.

Wanneer het lakwerk van de velg is beschadigd zorgt Gebr. Van Leeuwen Velgherstel dat de velg opnieuw wordt gespoten. Het bedrijf beschikt over een zogeheten Wheel Blaster-machine voor het correct waterstralen van de velg. Voor het spuiten volgens de milieunormen kan het bedrijf gebruik maken van de spuitafdeling van moederbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw.

Met de start van Gebr. Van Leeuwen Velgherstel beschikt ASN Autoschade Gebr. De Zeeuw over een totaalconcept voor alle soorten schadeherstel aan de auto. Het bedrijf werkt voor particulieren, garagebedrijven en verzekerings- en leasemaatschappijen. Er is voor de beschadigde velgen een speciale haal- en brengservice. De velgen worden op locatie opgehaald en na herstel weer afgeleverd. Een reparatie duurt doorgaans twee tot drie dagen.


Gebr. van Leeuwen Velgherstel is gespecialiseerd in herstel van beschadigde velgen volgens de strenge voorwaarden van de autofabrikanten. Het bedrijf herstelt beschadigde lichtmetalen velgen, zorgt voor spuitwerk en voor richten van velgen.


ASN Gebr. De Zeeuw in Naarden is sinds 1 januari 2019 in handen van de broers Sander en Timo van Leeuwen. Zij vormen de directie van het autoschadeherstelbedrijf. ASN Gebr. De Zeeuw is gespecialiseerd in schadeherstel van personen- en bedrijfsauto’s. Gebr. Van Leeuwen Velgherstel is gevestigd in hetzelfde bedrijfspand aan de Energiestraat 25A in Naarden. Hierdoor beschikt het bedrijf inpandig over alle specialiteiten van schadeherstel.
Geplaatst op 17-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: