SmartPhort aanwezig op AMdag in DeFabrique

Op 29 maart staat de AMdag gepland. Een dag vol inspriratie, innovatie en interactie gericht op de verzekeringsbranche. SmartPhort, gespecialiseerd in schadeafhandeling van mobiele elektronica, zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op de beurs.

Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in schadeafhandelingen voor o.a. mobiele elektronica, fungeert al jaren als partner van diverse verzekeraars en assurantietussenpersonen in Nederland. SmartPhort neemt de volledige schademelding vanaf de aanmelding over en bied de klant een oplossing op maat.
 

Operationeel Manager Michel Dahles: "SmartPhort biedt hét totaalconcept als het gaat om schadeafhandeling. We nemen het volledige proces over van de maatschappij of tussenpersoon. We halen producten bij de verzekerden thuis op en doen een uitvoerige schade expertise bij ons op locatie. Hierbij berekenen we de dag/nieuwwaarde i.c.m. de afschrijvingsvoorwaarden, vergaren de benodigde informatie en kijken we naar de schade i.c.m. de toedracht. We doen de klant dan een voorstel op maat. Dit kan een reparatie zijn, een omruilvoorstel of met een meerprijs toch die upgrade naar het nieuwe model. Ook zorgen wij daarna voor de afvoer van de defecte producten."

 

Duurzaamheid begint binnen de branche een steeds grotere rol te spelen. Steeds meer maatschappijen willen naar een CO₂ neutrale organisatie. Ook daar is SmartPhort meer mee bezig. "Wist u dat de uitstoot van bijvoorbeeld een iPhone 12 ligt op 79KG CO₂?. Dit zijn c.a. 3,6 bomen per jaar. SmartPhort kan hierin met uw organisatie meedenken en een belangrijke rol spelen om de uitstoot van CO₂ te verminderen. Uiteraard naar tevredenheid van de klant!" 

Smartphort krijgt een gemiddelde eKomi klantbeoordeling van 9,4 op ruim 13.000 reviews.

 

Loop ook eens langs de stand van SmartPhort op de AMdag.

Geplaatst op 09-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: