rhion automatiseert fraudeonderzoek met FRISS Investigations

rhion, bedrijfsonderdeel van de RheinLand Versicherungsgruppe en actief in Nederland sinds 2020, heeft voor het automatiseren van hun uitdagingen op het gebied van fraudeonderzoeken gekozen voor FRISS, wereldwijd de meest geïmplementeerde oplossing voor fraude-, risico- en compliance oplossingen voor schadeverzekeraars.

rhion is aanbieder van innovatieve verzekeringen met een hoogwaardige dienstverlening voor particuliere en zakelijke klanten, in exclusieve samenwerking met nvga-leden. Met de beoogde groeidoelstellingen waren de ervaren krachten bij rhion het eens dat ook de verwerking van EVR-meldingen en bijbehorende administratie door middel van moderne techniek ondersteund moet worden. Er werd gezocht naar een ‘single-point-of-truth’-oplossing, waarbij op advies vanuit de markt is gekozen voor FRISS Investigations.

“Bij rhion voeren wij een actief fraudebeleid. FRISS Investigations zal een belangrijke schakel gaan vormen om onze onderzoeken bij vermoeden van fraude te stroomlijnen”, aldus Berend Jan Tempelman, Managing Director MGA bij rhion. “Continuïteit, deskundigheid en ervaring staan bij ons hoog in het vaandel. Met de inzet van deze bewezen oplossing kunnen wij de service richting de volmachten nog verder verbeteren.”   

“Rhion heeft een geweldige naam als het aankomt op betrouwbaarheid naar hun partners. Net als binnen FRISS is er ontzettend veel kennis en ervaring aanwezig. De bedrijfsprofielen passen dan ook als geen ander”, voegt Jeroen Morrenhof, FRISS CEO en medeoprichter toe. “Met FRISS Investigations kan rhion hun fraudebestrijdingsactiviteiten automatiseren en centraliseren met een oplossing speciaal ontworpen voor fraudeonderzoekers. Dit levert aanzienlijke tijdsbesparingen op en vermindert de kans op fouten, waardoor de betrouwbaarheid alleen maar zal stijgen.”

Geplaatst op 10-03-2022

< Vorige


Share on: