Particulier Platformbijeenkomst van Adfiz op 7 april

Na twee jaar een online Platformbijeenkomst kan Adfiz op donderdag 7 april 2022 eindelijk weer een fysieke bijeenkomst organiseren. Dit jaar staat het Particulier Platform in het teken van zelfredzaamheid.

De zelfredzaamheid van consumenten wordt een steeds belangrijkere uitdaging voor de financiële sector. Het goed managen van risico’s en plannen van financiën vraagt van de consument om kennis, doorlopende aandacht, rationaliteit en eerlijk zelfinzicht. Inzichten uit de gedragswetenschap laten zien dat dit voor mensen geen vanzelfsprekendheid is. En dat heeft zijn weerslag op de financiële gezondheid van Nederlandse gezinnen. Voor het geven van inzicht en het blijven activeren van consumenten wordt de financieel adviseur dus steeds belangrijker.

Wat kun je verwachten tijdens het Particulier Platform?
We trappen het Particulier Platform af met een plenair programma:

  • Voorzitter van de commissie Financiële Planning, Peter Wormskamp, presenteert de uitkomsten van een onderzoek van de Initiatiefgroep Actief Klantbeheer naar de stand van zaken rondom actief klantbeheer binnen de branche.
  • Adfiz-lid Marco Kok (Kok Advies) verzorgt een presentatie over FinRust, de tool waarmee je klanten door het gebruik van brondata in een paar muisklikken inzicht kunt geven in hun financiële situatie.
  • Adfiz-lid Godfried Buurman (Zicht Adviseurs) heeft de software van de Hypotheekbond geïmplementeerd in zijn bedrijfsvoering. Hij vertelt over zijn ervaringen en wat het hem oplevert.

Adfiz organiseert ook diverse expertsessies. Hou de website van Adfiz in de gaten, want de komende weken wordt er meer over bekend gemaakt. De dag wordt als vanouds afgesloten met een borrel en dinerbuffet.

Details volgen nog, maar meld je alvast aan en blok deze middag in je agenda.

 
Locatie KNVB Campus
Aanvang 13.30 uur
Geplaatst op 18-03-2022

< Vorige


Share on: