Michael Manten wordt Country Manager Duitsland Openclaims

Eerder maakte Openclaims, het Nederlandse SaaS platform voor claims- en schadeherstelmanagement, bekend dat het per 1 april 2022 een kantoor opent in Keulen, Duitsland. De activiteiten daar gaan geleid worden door Michael Manten (52 jaar).

Michael was de laatste twintig jaren werkzaam bij de RLE INTERNATIONAL Group, een toonaangevende leverancier van ontwikkelings-, technologie- en consultancydiensten aan de internationale mobiliteits- en dienstensector.
 

Evert-Jan Stagge, CCO Openclaims, over de expansie en de aanstelling van Michael: “Het besluit om uit te breiden naar Duitsland komt mede door gesprekken die wij hebben gevoerd met internationale klanten die actief zijn op de Duitse markt. Zij komen momenteel voor uitdagingen te staan waar wij in Nederland en Scandinavië al een tijd geleden mee geconfronteerd werden. Ook zien wij nieuwe trends, zoals een veranderend digitaal landschap, de continu aan verandering onderhevige automobielmarkt en sterk toenemende consumentenbehoeften. Michaels kennis van de Duitse automobielmarkt plus het feit dat hij weet dat technologie het verschil kan maken, maakte hem voor ons de meest geschikte persoon.”

Manten begon zijn carrière bij ARXES Information Design AG. In 2001 maakte hij de overstap naar RLE INTERNATIONAL Group. Bij RLE was Manten verantwoordelijk voor de business development van de divisie Business Services & Consulting in Europa. Zijn laatste functie bij RLE was Head of Sales - Region West. In deze was hij eindverantwoordelijk voor de marketing en consultancy.

“Ik ben me ervan bewust dat Openclaims toetreedt tot een sterk concurrerende markt. Echter ben ik ervan overtuigd dat we vanwege onze onderscheidende aanpak toch het verschil kunnen maken. Het Openclaims-platform biedt meer dan de gebruikelijke schadeafwikkeling portalen. Het platform is opgebouwd uit modules die afzonderlijk kunnen worden gebruikt, maar ook kunnen worden gecombineerd om end-to-end oplossingen te creëren. De collega’s die ik inmiddels heb mogen ontmoeten, zijn jong, energiek en naar mijn idee een goede weerspiegeling van Openclaims als organisatie. Zij creëren het platform met de nieuwste inzichten en oplossingen", aldus Manten.

Geplaatst op 31-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: