Live webinar Schadeloos Bouwen op 7 april

In samenwerking met kennispartner Nationale Nederlanden organiseert 12Build een webinar over Schadeloos Bouwen. Als grootste verzekeraar van Nederland deelt NN hun expertise over schadeloos bouwen.

Al vijftien jaar verbindt 12Build hoofdaannemers en bouwspecialisten in hun offerteplatform voor de bouw. Connecting Expertise is een missie binnen 12Build.

In samenwerking met kennispartner Nationale Nederlanden organiseert 12Build een webinar op 7 april, 13.00 tot 14.00 uur: Schadeloos Bouwen. Als grootste verzekeraar van Nederland delen zij hun expertise over schadeloos bouwen. Alle juridische rompslomp en technische praatjes laten ze thuis. Wel laten ze je met drie praktijkvoorbeelden zien hoe bouwen niet moet.

Quattro Expertise: "Eerder zijn wij al met Nationale-Nederlanden in gesprek geweest over het onderwerp en wij zijn heel trots om te zien dat zij dit nu zelf ook zo actief oppakken. Als grootste verzekeraar van Nederland delen zij hun expertise over schadeloos bouwen. In dit webinar gaan ze praktijkvoorbeelden bespreken en laten zien hoe jij als bouwer aan de slag kunt."

Geïnteresseerd?
Deelnemen aan dit webinar kan door je hier aan te melden.
Geplaatst op 22-03-2022
Share on: