Letselschadebureau Kloppenburg neemt B&O Letselschade over

Letselschadebureau Kloppenburg uit Amersfoort heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van B&O Letselschade over de volledige overname van de onderneming. De overname van B&O Letselschade past in de buy-en-build-strategie van Letselschadebureau Kloppenburg.

Beide ondernemingen versterken elkaar en zijn bovendien complementair. Sinds de participatie van het Rabobank-investeringsfonds MGF, is dit de eerste overname van Letselschadebureau Kloppenburg.


Edwin van Slooten, algemeen directeur en mede-eigenaar van Letselschadebureau Kloppenburg: "Deze transactie past in onze eerder aangekondigde strategie en ambities. Letselschadebureau Kloppenburg stuurt aan op een verdere ontwikkeling en innovaties met een hoogwaardige data- en kennisgedreven dienstverlening. De overname komt de goede reputatie en uitstraling van beide bedrijven ten goede. Daarnaast zal het leiden tot schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de gehele organisatie."


Joke van Beelen, directeur B&O Letselschade: "Door onze krachten te bundelen met Letselschadebureau Kloppenburg zetten wij een mooie stap voor de toekomst. Groei en ontwikkeling is belangrijk in onze branche. Middels deze samenwerking met Letselschadebureau Kloppenburg maken we een professionaliseringsslag en verbeteren wij onze dienstverlening. Zo kunnen wij ons blijven focussen op onze kerntaken en persoonlijk betrokken blijven bij onze cliënten."


Over Letselschadebureau Kloppenburg
Letselschadebureau Kloppenburg is actief in belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers door heel Nederland. Veruit de meeste hulp wordt geboden aan slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. De ervaren letselschade experts van Kloppenburg ondersteunen letselschadeslachtoffers bij het verhalen van (letsel)schade door te onderhandelen met de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. De menselijke maat speelt daarin een belangrijke rol. De reputatie van Kloppenburg, in combinatie met een schaalbare aanpak van letselschadedossiers en een sterk managementteam, biedt een sterke basis voor verdere groei.

Geplaatst op 03-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: