Holland Herstel Groep en Ureco starten in regio Amsterdam

Holland Herstel Groep gaat uitbreiden en opent een nieuwe vestiging in regio Amsterdam. Door de toenemende vraag van bestaande klanten om werkzaamheden uit te voeren in de regio Amsterdam en de interesse van potentieel nieuwe klanten is besloten een vestiging in de regio te starten.

Foto: aangezicht Amstelveen

Per 1 februari 2022 is Richard Birkhoff gestart als vestigingsmanager en projectleider voor deze regio. Richard is afkomstig uit de interieur- en afbouw sector en heeft jarenlange ervaring als projectleider. Aangezien Richard zelf ooit is begonnen als timmerman/meubelmaker heeft hij een grote affiniteit met het operationele werk en is hij zeer sterk op goede kwaliteit gericht. 

Vanaf 1 juni 2022 wordt een nieuw pand betrokken in Amstelveen aan de Keurmeesterstraat 43E. Op dit moment vindt de afbouw van het nieuwe pand plaats. “De energiezuinige uitvoering van het nieuwe gebouw past in de duurzaamheidsstrategie van Holland Herstel Groep en zal bijdragen aan de ambitie om eind 2023 CO2 neutraal te kunnen werken”, aldus Rob Vlek, algemeen directeur van Holland Herstel Groep.

Holland Herstel Groep zal de komende tijd druk bezig zijn met het werven van nieuw personeel in de regio. Er wordt gezocht naar zowel bouwkundig herstellers als reconditioneringsmedewerkers. In de eerste periode zullen de andere vestigingen van Holland Herstel Groep met hun kundige medewerkers de vestiging in de regio Amsterdam ondersteunen.

Met deze zesde vestiging kan Holland Herstel Groep hun klanten onder de lijn Alkmaar-Arnhem binnen 1 uur reistijd bedienen.

Holland Herstel Groep verleent eerste noodhulp en schadestop diensten na calamiteiten (brand-, water-, storm en inbraakschade), daarnaast verzorgt Holland Herstel Groep schadeherstel (reconditionering en bouwkundige schadeherstel), voert preventieve en correctieve onderhoudsdiensten uit voor vastgoedeigenaren. Holland Herstel Groep Droogtechniek is een gespecialiseerd bedrijf in droging van vastgoed na waterschade en middels Ureco worden asbest- en chroom-VI saneringswerkzaamheden uitgevoerd. Holland Herstel Groep is werkzaam in Midden- en Zuid Nederland en heeft al vijf vestigingen. 
Geplaatst op 10-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: