Driedaags FERMA-congres van 9 - 11 oktober in Kopenhagen

Na een pauze van drie jaar is #fermaforum eindelijk terug! Het evenement, dat dit jaar in Kopenhagen plaatsvindt, telt meer dan 1.600 afgevaardigden, sprekers van hoge kwaliteit en workshops rond het thema 'samen de overstap maken' in een snel veranderende wereld. Het European Risk Forum brengt #riskmanagement professionals uit heel Europa samen, om inzichten te delen en de meest dringende risicokwesties over de hele wereld te bespreken.

FERMA heeft Transitioning together - Risk leadership in a fast-changing world gekozen als thema voor 2022. Dit is een natuurlijke voortzetting van het vorige thema, From risk to resilience. Dirk Wegener, voorzitter van FERMA, nodigt alle risicoprofessionals uit om elkaar op het forum te ontmoeten en samen de toekomst te zien. 


Doe mee met Maroš Šefčovič, vicevoorzitter van de Europese Commissie en andere keynote sprekers. Het #fermaforum van dit jaar belooft het grootste en beste ooit te worden met 65 inspirerende sprekers, 45 exposanten en drie tot nadenken stemmende panels. Risicomanagers kunnen zich dit jaar GRATIS registreren. 

U kunt zich hier registeren.
Geplaatst op 29-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: