Crawford en BosBoon fuseren officieel tot één bedrijf

Per 1 april 2022 zal BosBoon Expertise Group BV fuseren met Crawford & Company (Nederland) BV, waarbij BosBoon als aparte rechtspersoon zal ophouden te bestaan. In oktober 2021 heeft Crawford & Company de aandelen verworven van BosBoon Expertise Group BV.. BosBoon was tot nu toe een apart bedrijfsonderdeel binnen de Crawford groep.

Foto: Luc Reijrink, Twan Meulendijks, Mathy Boon, Niels de Kock (Crawford & Company), Joel Schenk (Crawford & Company), Herman van der Bos en Herman van Velsen

Alle activiteiten van BosBoon Expertise Group BV, inclusief de werkzaamheden die onder het merk Silverpulse worden gedaan, zullen vanaf 1 april 2022 door Crawford & Company (Nederland) BV worden voortgezet, waarbij alle medewerkers van BosBoon mee overgaan naar Crawford. Ook de merken BosBoon en Silverpulse zullen vanaf die datum opgaan in het merk Crawford. 

De fusie heeft geen gevolgen voor de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening die de relaties van BosBoon en Silverpulse gewend zijn.

De contactpersonen en experts met wie relaties momenteel werken, zullen als vanouds ten dienste blijven staan. Ook de contactgegevens van de medewerkers veranderen niet. Wel zullen de BosBoon collega’s vanaf 1 april 2022 ook bereikbaar zijn op nieuwe @crawco.nl e-mailadressen, naast hun huidige @bosboon.nl adressen.

Nieuwe expertise-opdrachten kunnen gemeld worden op dezelfde wijze zoals relaties gewend zijn, via de bekende e-mailadressen en telefoonnummers. 

Administratief zijn er wel enkele wijzigingen. Rapporten en facturen van BosBoon zullen na 1 april 2022 het Crawford-logo dragen. Na deze datum worden de facturen verstuurd door Crawford & Company (Nederland) BV, ook als de werkzaamheden nog zijn uitgevoerd door BosBoon Expertise Group BV. Het huidige bankrekeningnummer van BosBoon blijft nog bestaan, maar op nieuwe facturen na 1 april 2022 zal een Crawford bankrekeningnummer vermeld worden. Ook het BTW-nummer en KvK-nummer veranderen naar de gegevens van Crawford. Tot slot hanteren zowel BosBoon als Crawford dezelfde 'Leveringsvoorwaarden voor opdrachten aan Experts', zoals opgesteld door het NIVRE, dit zal dus niet veranderen.
 
"Met het samengaan van Crawford en BosBoon worden de krachten gebundeld en wordt een brede expertise aangeboden in vrijwel alle vakgebieden van de zakelijke en specialistische verzekeringsmarkt. Hierbij staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Crawford & Company ziet de gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet en nemen hun relaties hierin graag mee".
Geplaatst op 28-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: