Sjoerd Jaasma manager schadeverzekeringen transport bij Meijers

Sjoerd Jaasma gaat per 1 maart een nieuwe rol vervullen als manager van de afdeling schadeverzekeringen transport bij Meijers. Sjoerd heeft de afgelopen jaren een sleutelpositie ingenomen als senior accountspecialist in het team transport en zet hiermee een nieuwe stap in zijn carrière.

Bastiaan Krol, Directeur Schadeverzekeringen van Meijers: “Het stemt mij zeer gelukkig dat we in staat zijn een nieuwe manager te vinden in onze eigen organisatie. Voor onze organisatie is het heel waardevol dat we talenten kunnen laten doorstromen. Onze dank aan Dimitri Molenkamp is groot, zijn leiderschap heeft substantieel bijgedragen aan een hecht en kwalitatief hoogwaardig team. We wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe baan. Wij verwelkomen Sjoerd in het ervaren en energieke mt Schadeverzekeringen en bouwen vol enthousiasme verder aan het succes van Meijers.“

Ook Sjoerd Jaasma ziet uit naar zijn nieuwe functie. Zijn ruime ervaring en kennis van zaken zal de transitie soepel laten verlopen. Jaasma: “Deze stap is een mooi vervolg op mijn loopbaan binnen Meijers, in mijn ontwikkeling als specialist en als leidinggevende. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid krijg om sturing te mogen geven aan dit team, waar ik al vijf jaar lang met heel veel plezier deel van uitmaak. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging."

Geplaatst op 07-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: