Robert Geers neemt afscheid van GRM Expertise

Na ruim 21 jaar directeur en mede eigenaar te zijn geweest van GRM Expertise neemt Robert Geers nu officieel afscheid van het bedrijf.

Op 1 januari 2001 startte Robert Geers samen met twee compagnons een eigen letselschadebureau onder de naam GRM-Expertises. Het bedrijf groeide tot uiteindelijk ongeveer 35 medewerkers.

In 2019 verkochten William van de Watering en Robert Geers het merendeel van de aandelen met de afspraak dat zij tot 22 februari 2022 aan zouden blijven.

Die datum is inmiddels aangebroken en een nieuw management (Bianca Vrolijk en John Peerbolte) zorgt er al weer enige tijd voor dat de toekomst gewaarborgd is en blijft.

Robert Geers: "Ik ga mij vanaf nu bezighouden met mijn andere hobby's en ga ervaren of mij dat bevalt. Zo niet - en als er een leuke uitdaging op mijn pad komt - dan keer ik wellicht weer terug in letselschade regelend Nederland. Voor nu wil ik William, al mijn (voormalige) collega's, opdrachtgevers en vele belangenbehartigers danken voor de prachtige afgelopen 32 jaar. Ik zal velen van jullie echt wel gaan missen! Het ga jullie goed en wie weet tot ziens!"
Geplaatst op 22-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: