Rob van der Hoort start als Interim Directeur bij Heiwegen Consultancy

Een aantal weken geleden is Perry van Gerwen, eigenaar van Heiwegen Consultancy, onverwachts overleden. Onder zijn leiding is Heiwegen uitgegroeid tot dé HR businesspartner van de mobiliteitsbranche. Geheel volgens de wens van Perry zet het team zijn werk voort, dit zal per 14 februari onder leiding zijn van Rob van der Hoort als Interim Directeur.

Rob heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector en heeft onder meer leidinggevende functies bekleed bij Yamaha Motor Europe, Sparta Rijwielen (Commercieel Directeur), Nefkens Utrecht (Directeur) en Kroymans Retail Group (Directeur Operations). Daarna is hij aan de slag gegaan als zelfstandig Interim Manager, onder andere bij Care Autoschade, waarna hij zich in 2017 aansloot bij Heiwegen als Associate Partner.

Bij Heiwegen is Rob de afgelopen vijf jaar eindverantwoordelijk geweest voor de totale dienstverlening van Heiwegen bij zijn klanten met de focus op het segment schade en retail. Collega's hebben hem leren kennen als iemand waar ze op kunnen bouwen, mee kunnen lachen, een sparringpartner, een echt mensenmens en iemand die graag samenwerkt met anderen. Wij hebben het volste vertrouwen in Rob om zowel Heiwegen Nederland als België verder te brengen binnen de mobiliteitsbranche.

Rob: “Ik ben blij dat ik als Interim Directeur een bijdrage mag geven aan Heiwegen en samen met team Nederland en team België door mag gaan met Heiwegen zoals Perry dat zou hebben gewild. Samen vormen wij Heiwegen en staan wij klaar voor onze klanten als de fullservice HR businesspartner voor de (inter)nationale Automotive Industrie!”

De dienstverlening bestaat onder andere uit:
  • Werving en Selectie
  • Executive Search
  • Interim management
  • Detachering en Payrolling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Assessments
  • (tailor-made) HR projectmanagement
Geplaatst op 15-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: