David Breijer accountmanager bij Dolmans

Per 1 februari is David Breijer gestart als accountmanager bij Dolmans. David is een oude bekende van Dolmans en heeft eerder al gewerkt als vestigingsmanager in Goes. In zijn nieuwe rol gaat David nu het salesteam van Dolmans versterken.

Voor Dolmans is David een oude bekende, ooit begon hij namelijk als vestigingsmanager in Goes. Na een aantal jaren ergens anders te hebben gewerkt, kwam Dolmans toch weer op zijn pad. Wel met een nieuwe uitdaging, namelijk de rol van accountmanager. Die kans heeft David met beide handen aangepakt, deze maand is hij namelijk gestart in het salesteam.

“Door mijn voorgaande functie als vestigingsmanager heb ik veel gevoel met de praktijk. Van brandschade tot waterschade en schimmel, het passeerde allemaal de revue toen ik vestigingsmanager was. Hierdoor kan ik mij veel makkelijker inleven en de diepte ingaan als accountmanager.”

Net als David zelf is Dolmans blij dat hij weer onderdeel is van het Dolmansteam: “Ik wil het verhaal van de service van Dolmans vertellen, want lang niet iedereen weet wat wij allemaal aanbieden.”
Geplaatst op 09-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: