apc holland bestaat 10 jaar

Toen apc holland tien jaar geleden begon, was het een heel ander bedrijf dan nu. Inmiddels is apc holland uitgegroeid tot een assuradeur met een uitgebreid team en honderden aangesloten adviseurs.

Eigenaar Paul Röthengatter: "Iedere ondernemer kan je vertellen dat ondernemen een balans is tussen durven, creëren, doorzetten en bijsturen. Toen we 10 jaar geleden begonnen was apc holland een heel ander bedrijf dan nu. We zijn gegroeid tot een assuradeur met een prachtig team en honderden aangesloten adviseurs. Met elkaar helpen we duizenden klanten en daar zijn we ontzettend trots op.

Wat nooit is veranderd, is onze visie dat jij als intermediair het verschil maakt. Van de eerste adviseurs die het vertrouwen in ons hadden, tot de vele waar we nu mee samenwerken. Wij hebben altijd de focus op de relatie met onze aangesloten adviseurs. We zijn dankbaar dat jullie vertrouwen ons heeft gemaakt tot wat we nu zijn.

Het afgelopen jaar hebben we veel van klanten en ons team gevraagd. Door de groeiende vraag naar maatwerk en de beperkingen in QuoteMac zijn we een eigen offertetool aan het creëren. De conversie van onze rubriekpolissen naar pakketpolissen heeft plaats gevonden en we zijn nieuwe volmachten aangegaan. Deze veranderingen hebben extra druk op onze organisatie gelegd. Ondernemen gaat nooit in een rechte lijn en soms moet je een stap terug doen om twee stappen vooruit te kunnen zetten. 

Ook hebben we in 2021 keihard gewerkt aan een nieuw apc holland en we willen ons graag opnieuw aan je voorstellen. Vanuit onze essentie en kernwaardes communiceren we nu op een manier die bij ons past. Onze nieuwe huisstijl komt terug op onze website, drukwerk, social media, nieuwsbrieven en binnenkort in ons nieuwe kantoor! Verzekeren draait bij ons om mensen en dat stralen we hiermee graag uit."
Geplaatst op 01-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: