Nieuwe editie van de RekenHulp gepubliceerd

Ook dit jaar heeft de Bureaus een nieuwe editie van de RekenHulp gepubliceerd met daarin de meest actuele fiscale cijfers, richtlijnen en jurisprudentie voor letselschadeprofessionals.

Op de voorkant niet alleen de bekende verfspetters, die symbool staan voor de vijf vormen van dienstverlening binnen de Bureaus, maar ook een DNA-afbeelding. Dit, om nog maar eens te verduidelijken dat rekenen in het DNA zit van de Bureaus. De gouden details staan voor de ambities die de Bureaus heeft en die ze in 2022 waar willen maken.
 
“Wij vinden het belangrijk dat de lezers ook meekrijgen dat wij een eigen gezicht willen laten zien in de letselschademarkt. Grijze muizen zijn er genoeg, wij doen het altijd graag net een tikje anders”, aldus Francie Peters, directeur van de Bureaus. 
 
Deze uitgave bevat een unieke winactie. Er kan dit jaar namelijk kans gemaakt worden op een golden giftcard ter waarde van €100! 
 
De RekenHulp is een gratis uitgave en wordt automatisch verspreid onder de klanten van de Bureaus. Een gratis exemplaar kan worden aangevraagd bij www.debureaus.nl/rekenhulp.
Geplaatst op 05-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: