Marjolijne Knottenbelt ondernemer bij Ard Korevaar Personenschade

Marjolijne Knottenbelt heeft zestien jaar gewerkt als personenschade-advocaat in Utrecht. Daarna is zij haar eigen juristenpraktijk gestart en heeft de opleiding tot NIVRE-expert en Mfn mediator afgerond. Ze is inmiddels 25 jaar werkzaam als belangenbehartiger en gepokt en gemazeld in dit boeiende vak. Per 24 januari is ze ondernemer bij Ard Korevaar Personenschade en heeft ze haar kantoor geopend in Utrecht.

Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschade slachtoffers. De visie van het bedrijf is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken ze door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade en daardoor een gezonde balans tussen werk en privé. Dit komt de klant ten goede. De kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken. De experts staan ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast is Ard Korevaar Personenschade aantoonbaar actief in het doorontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en OSR en actief te zijn in het branchebestuur Personenschade van het NIVRE en werkgroepen van onder andere De Letselschade Raad.
Het bedrijf werkt vanuit: Hellevoetsluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zwijndrecht, Vlissingen, Haarlem, Barendrecht, Alkmaar, Utrecht en Bergambacht. 

Marjolijne is een rots in de branding voor slachtoffers na een letselschade. Betrokken, strijdbaar, empathisch en deskundig zijn woorden die bij Marjolijne passen. Zij is bereikbaar via marjolijne@ardkorevaar.nl en 06-52058573. Zie ook https://ardkorevaar.nl/marjolijne-knottenbelt
Geplaatst op 24-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: