Financieel directeur Arjen Korteweg vertrekt bij OOM Verzekeringen

Per 1 april a.s. vertrekt Arjen Korteweg, financieel directeur, bij OOM Verzekeringen. Sinds 2009 is Korteweg werkzaam bij het bedrijf. Na ruim twaalf jaar heeft hij besloten afscheid te nemen om zo ruimte te maken voor een volgende stap in zijn carrière. Het wervingstraject voor zijn opvolger is inmiddels gestart.

Korteweg: “OOM Verzekeringen is in de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf met meer dan 30 miljoen euro omzet en zo’n 60 medewerkers. Ik kijk dan ook terug op een inspirerende periode. Ik heb kunnen bijdragen aan de groei en bloei van dit mooie bedrijf. Maar na ruim 12 jaar is het tijd voor een volgende stap in mijn loopbaan.”

“Wij zijn Arjen Korteweg bijzonder erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van OOM Verzekeringen en wensen hem heel veel succes bij de volgende stap in zijn loopbaan”, zegt Dolf Kamermans, voorzitter Raad van Commissarissen van OOM Verzekeringen.

Specialist
OOM Verzekeringen is een gespecialiseerde verzekeraar. Het bedrijf uit Rijswijk verzekert al meer dan 80 jaar bijzondere risico’s. OOM biedt verzekeringen voor Nederlanders die voor langere tijd naar het buitenland gaan en ziektekostenverzekeringen voor buitenlanders die naar Nederland komen. Daarnaast verzekert het bedrijf bijzondere gebouwen en objecten tegen brand, inbraak en vandalisme. 
Nederlanders zijn reislustig. De klanten van OOM bevinden zich dan ook in alle uithoeken van de wereld. Het bedrijf beschikt daardoor over een groot internationaal netwerk en over veel kennis van de lokale gezondheidszorg. 
Geplaatst op 21-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: