VNAB Risk Insurance Traineeship 2022-2023

In september is het VNAB Risk Insurance Traineeship van start gegaan. Met dit traineeship investeert de branche nadrukkelijk én gezamenlijk in het opleiden van jong talent. En dat is nodig, het vinden en binden van talent is en blijft een marktbrede uitdaging. De zeven trainees hebben de eerste maanden erop zitten en de geluiden vanuit zowel de trainees als de deelnemende organisaties zijn heel positief.

Foto eerste lichting trainees: v.l.n.r. Tim de Groot, Janice Nicole Pullen, Sintclair White, Jonathan van der Horst, Rutger Cosijnse, Maartje Wijnker en Lucas Berkum.


Nieuwe editie
Het klinkt nog ver weg, maar de VNAB is alweer druk aan de slag met de organisatie van de volgende editie. 1 september 2022 hopen zij weer van start te gaan met een nieuwe lichting trainees. Vanaf nu is het mogelijk om als organisatie een traineeplek beschikbaar te stellen voor de volgende editie (september 2022 t/m augustus 2023).


Programma
De opzet van het programma blijft vooralsnog ongewijzigd, waarbij de trainees 5,5 maand bij een verzekeraar, 5,5 maand bij een makelaar en 1 maand bij een expertisebureau aan de slag gaan. Daarnaast volgen zij een uitgebreid opleidings- en netwerkprogramma.


Wilt u een traineeplek beschikbaar stellen of wilt u meer informatie over het traineeprogramma? Neem dan contact op met Martine Laarman (Coördinator kennis & opleiding bij de VNAB) via m.laarman@vnab.nl of 010-2532008.

Geplaatst op 17-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: