Nostimos breidt team uit met de komst van zes nieuwe mensen

Nostimos is al decennialang actief als belangenbehartiger bij letselschade. In 2017 werd de opvolging van het management in gang gezet en zijn er veranderingen doorgevoerd. Dit heeft ertoe geleid dat er zes nieuwe mensen aan de slag zijn gegaan.

Foto: Elise van Kempen, Kyra Thomassen, Noëlle Çelebi-Boeren, Ricardo Fecken en Tugce Gungor-Bakacak.

Nostimos is landelijk actief en heeft al jaren een goede naam in de markt. Toen in 2017 de opvolging van het management in gang werd gezet, was dat, zoals te verwachten in de letselschadewereld, geen gemakkelijk proces. De organisatie is uniformer en digitaal gaan werken én er is gekozen voor het model van samenwerkingstandem junior/senior. 

Door deze veranderingen hebben een aantal medewerkers de keuze gemaakt om hun carrière elders voort te zetten. Inmiddels is het team versterkt met 7 nieuwe medewerkers die allemaal zijn gestart in 2021. Aan het begin van 2022 starten er nog 4 nieuwe medewerkers.

Het doel van Nostimos is niet veranderd, persoonlijke aandacht voor de letselschadeslachtoffers en de kwaliteit die ze leveren is hetzelfde gebleven. Veel aandacht gaat uit naar het investeren in het opleidingsniveau van de nieuwe medewerkers. Daarom volgen ze allemaal de leergang voor NIVRE Register-Expert.

Ricardo Fecken
Per 20 oktober 2021 mag hij het mooie vak van letselschadebehandelaar bij Nostimos gaan uitoefenen. Op 5 November 2015 heeft hij een zwaar auto ongeluk gehad. Met uiteindelijk, na 3 jaar opereren en revalideren in binnen- en buitenland, een onderbeenamputatie tot gevolg. Nu heeft hij zélf de kans gekregen om mensen bij te staan na een verkeers- of bedrijfsongeval. Van cliënt naar letselschadebehandelaar, soms moet het gewoon zo lopen. 

Elise van Kempen
Nostimos verwelkomt Elise van Kempen opnieuw. Met een bachelor- en masterdiploma van de Radboud Universiteit op zak en samen met haar relevante werkervaring van de afgelopen jaren is zij een waardevolle aanvulling van een groeiend team. Elise begon als student-stagiair bij Nostimos in Nijmegen. Zij werkte ook bij Quylt Legal, Jeroen Bosch Advocaten, Rechtswinkel Beuningen, Bonnier advocaten en AV&L Advocatuur en Mediation. Letselschadedossiers zijn bij haar in goede handen.

Sevval Tan (geen foto)
Sevval Tan is van harte welkom aan boord van het Nostimos letselschadeschip. Met een Bachelor in de Rechten op zak en haar jarenlange werkervaring - aan zowel WA-kant als belangenbehartiging - bij onder andere Arslan & Arslan, DAS én DEKRA zijn letselschadedossiers haar toevertrouwd. 

Kyra Thomassen
Kyra Thomassen is hartelijk welkom bij het expertteam. Na haar stages bij Schmidt & Rutten, Gitte Stevens, Dirkzwager én haar werkervaring bij ARAG en ASR: nu aan de slag als Jurist Letselschade bij Nostimos. 

Noëlle Çelebi-Boeren
Noëlle Çelebi-Boeren is van harte welkom als letselschadebehandelaar bij het Nostimos letselschade expertteam. Noëlle is voor Nostimos geen vreemde: tijdens haar studie aan de Juridische Hogeschool van Tilburg heeft zij als stagiaire én als juridisch medewerker al bij Nostimos gewerkt. Na haar afstudeerstage is Noëlle meteen bij Nostimos begonnen. 

Tugce Gungor-Bakacak
Tugce Gungor-Bakacak is hartelijk ontvangen bij het letselschade expertteam. Met haar werkervaring van Arslan & Arslan naar a.s.r. én van DAS naar Nostimos zijn ook de slachtoffers in de dossiers van Tugce in ervaren handen.
Geplaatst op 21-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: