Beste dienstverleners in de categorie verzekeringen 2021

Het zakelijke platform MT/Sprout geeft jaarlijks een lijst uit van beste dienstverleners. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is TVM verzekeringen uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie verzekeringen. Klaverblad en ARAG staan respectievelijk op een tweede en derde plaats. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation (onderdeel van de UvA).

Zakelijke beslissers beoordeelden meer dan 2000 verschillende bedrijven op onder andere klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Het onderzoek werd uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation.

De eerste plaats in de categorie verzekeringen was te danken aan de hoge waarderingen die TVM ontving op het gebied van NPS (1e), klantgerichtheid (1e), productleiderschap (1e) en excellente uitvoering (2e).

Klaverblad Verzekeringen heeft goed gescoord op het gebied van NPS (2e), klantgerichtheid (3e), productleiderschap (1e) en excellente uitvoering (2e).

ARAG staat op de tweede plaats als meest klantgerichte bedrijf en op de derde plaats overall. Klantgericht (2e), NPS (5e) en productleiderschap (3e).


De volledige lijst van MT/Sprout in de categorie verzekeringen is hier te bekijken.

Bron: MT/Sprout
Geplaatst op 14-12-2021

Volgende >


Share on: