ADFIZ: Omdat je niet weet wat je niet weet...

Zoals u ongetwijfeld weet opent Adfiz op de tweede donderdag van januari traditiegetrouw het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Door de huidige coronamaatregelen is het ook dit jaar niet mogelijk om deze te laten doorgaan op de manier zoals Adfiz dat graag wil. Maar ook dit jaar laat Adfiz het niet ongemerkt voorbij gaan.

Foto: Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Iets niet zien, betekent niet dat het niet bestaat.
Iets niet weten, betekent niet dat het onbelangrijk is.
Een vraag niet stellen, betekent niet dat je het antwoord niet zou moeten weten.
Soms tast je in het duister... 
Omdat je niet weet wat je niet weet...

Omdat Adfiz dit moment toch niet zomaar voorbij willen gaan, organiseren zij daarom op 13 januari weer een online Adfiz Nieuwjaarsboodschap. Voorzitter Roger van der Linden zal dit evenement openen met een speech, waarna u tijdens een inspiratiesessie wordt meegenomen in de duistere, schimmige wereld van de cybercriminaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap via 
www.adfiz.nl/uitgenodigd-njb.

Programma donderdag 13 januari 2022  
16.00 - 16.10 uur – Nieuwjaarsboodschap
16.15 - 17.15 uur – Inspiratiesessie Cybersecurity

Adfiz bijeenkomst in juni
De toegevoegde waarde, het mooie van een evenement als de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst is natuurlijk het samenzijn met branchegenoten. Omdat we dit nu al voor het tweede jaar op rij moeten missen, organiseert Adfiz op 8 juni 2022 een Adfiz bijeenkomst, waarbij volop ruimte zal zijn om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Zet deze datum alvast in uw agenda, we houden u uiteraard op de hoogte.
Geplaatst op 16-12-2021


Share on: