VACATURE ACE LETSELSCHADE ADVOCATEN: Juridisch Medewerker

Ons advocatenkantoor is gevestigd in hartje Zwolle in een prachtig grachtenpand, bestaat inmiddels meer dan 16 jaar en heeft een stabiele positie verworven in Zwolle en de wijde omtrek. De kennis van zaken en aanzienlijke ervaring, maar met name de persoonlijke aanpak maken dat slachtoffers van personenschade de weg naar ons kantoor weten te vinden.

Wij zoeken twee nieuwe collega’s ter versterking van ons team en in verband met werkdruk door toename van dossiers. Bovendien verlaat één van onze advocaten helaas begin 2022 ons kantoor omdat zij met haar echtgenoot een wereldreis gaat maken. Voor hen natuurlijk een fantastisch avontuur, voor ons een groot gemis. 

Maar daar kan jij wat aan doen! Want…

Ben jij gedreven, bevlogen, betrokken en beschik je over empathisch vermogen? Heb je een gezonde dosis humor? Weet jij van aanpakken en werk je graag in teamverband? Grote kans dat je je dan helemaal op je plek zult voelen bij Ace Letselschade Advocaten!

We zoeken twee nieuwe collega’s met (ruime) werkervaring die meteen aan de slag kunnen; er ligt immers een mooi en groeiend aantal dossiers ter verdere behandeling op jullie te wachten. 


We verheugen ons op jullie komst!

Kijk voor meer informatie op de website van ACE letselschade advocaten.


Stuur uiterlijk 31 oktober 2021 je sollicitatie met cv naar info@ace-letselschade.nl.

Geplaatst op 13-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: