Edward Bonsel benoemd tot Head of Benelux Corporate Risk & Broking WTW

Edward Bonsel is per direct benoemd tot Head of Benelux Corporate Risk & Broking voor Willis Towers Watson. Bonsel breidt zijn leiderschap van het Belgische CRB team uit naar de Benelux om de CRB-activiteiten op een hoger niveau te brengen.

Willis Towers Watson is verheugd met de instemming van Edward Bonsel om per direct het leiderschap van de Benelux Corporate Risk and Broking Business op zich te nemen. Edward heeft tientallen jaren ervaring in de Nederlandse en Belgische risico- en verzekeringsmarkt.

Edward Bonsel werkt sinds 2018 voor Willis Towers Watson en begon in 1998 zijn carrière in de verzekeringsmakelaardij als risicomanager. Daarna vervulde hij diverse senior functies bij Aon en Marsh. De afgelopen jaren heeft hij met succes de Belgische markt ontwikkeld en beschikt hij over diepgaande kennis in het managen van risico- en consultancydiensten. "Met de voorgestelde investeringen in CRB-technologie en middelen voor account- en klantenbeheer wordt het zeker een uitdagende maar opwindende nieuwe weg voor onze business", zegt Bonsel.

Angel Hoover, Head of Benelux Willis Towers Watson: "De benoeming van Bonsel zal de kracht en diepte van het CRB-team op regionaal niveau verder versterken, een team dat reeds een premium partner is in onze lokale Benelux-markten."

Geplaatst op 25-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: