DUPI Group vertegenwoordiger van Navium Marine op de Nederlandse markt

Navium Marine, waar Clive Washbourn als CEO & CUO aan het roer staat, wordt per 1 juli exclusief door DUPI op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. DUPI kan zijn klanten door middel van deze samenwerking extra capaciteit bieden op het gebied van Transportgoederen-, Aanbouw-, en Casco (inclusief War en Increased Value). Deze flinke verruiming van de mogelijkheden biedt DUPI’s klanten meer zekerheid.

Over Navium Marine
Navium Marine dat in mei 2020 werd opgericht, is net als DUPI een verzekeringsvolmachtbedrijf (MGA) en gespecialiseerd in Marine, met inbegrip van hull & machinery, bouwrisico’s, vracht, aansprakelijkheid, war/kidnap & ransom, haven en terminals. 
Het bedrijf beschikt over een flinke capaciteit van onder andere Fidelis Underwriting (S&P A-; AM Best A) en maakt deel uit van de Pine Walk Group. Navium Marine werkt uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde professionele partijen die Navium’s capaciteit mogen inzetten. 
 
CEO & CUO Clive Washbourn: Rock star of marine insurance
Met meer dan 35 jaar ervaring in onder andere Marine en zijn ervaring als voormalig ‘Head of Marine’ bij Beazley, geeft Clive Washbourn leiding aan het nieuwe Navium Marine. 

Washbourn wordt in Lloyds List als een van de ‘rocksterren van marine insurance’ betiteld en geldt wereldwijd als een van de meest invloedrijke mensen in de scheepvaart. De Brit staat bekend om het opbouwen en onderhouden van gebalanceerde portefeuilles en zijn goede relaties met makelaars.  

Op 60-jarige leeftijd besloot hij om niet van zijn pensioen te genieten, maar zijn eigen MGA op te richten. Wat hem daarbij motiveert is niet het verdienen van geld, maar het bouwen van een fantastisch bedrijf en het bieden van de daarbij behorende service aan klanten.
Geplaatst op 05-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: