Tien jaar WIJ Advocaten

WIJ Advocaten bestaat dit jaar 10 jaar, reden voor de zes oprichters om stil te staan bij de oprichting en visie van het advocatenkantoor waar inmiddels dertien advocaten en vijf ondersteuners werken.

Ontstaan WIJ
Vanuit een gedeeld verleden gingen de oprichters van WIJ Advocaten, regelmatig met z’n zessen uit eten. Zo ook in 2010. Toen werd al voor het dessert duidelijk dat ze een wens deelden. Die wens was een eigen kantoor, gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Waar we zouden werken op een manier die bij hun en de beoogde cliënten zou passen. Waar transparantie en samen werken aan een oplossing, met elkaar en met de cliënt, de boventoon zou voeren. Waar zij een ander geluid zouden laten horen, in de toch wat traditionele wereld van de advocatuur.


Oplossingen
Tien jaar later heeft WIJ Advocaten een stevige positie in de markt. Inmiddels zijn ze met dertien advocaten en vijf ondersteuners, met dezelfde visie. In de markt waar WIJ in werkt gaat het niet om het halen van je gelijk. Het gaat om het oplossen van een probleem, vlot met elkaar verder kunnen, de zaak in beweging houden. Vooral het samen zoeken naar een oplossing, zodat alle partijen ook in de toekomst met elkaar verder kunnen, is wat ons drijft.


Ondernemerschap
Het ondernemerschap geeft WIJ Advocaten de kans om op hun eigen manier, samen met de cliënt, oplossingen te zoeken. En zorgen uit handen te nemen. Het ondernemerschap geeft de kans dat ook buiten de landsgrenzen te doen. Met de toetreding tot Global Insurance Law Connect (GILC) hebben ze toegang tot een internationaal netwerk, zodat ze een nog betere dienstverlener voor hun cliënten kunnen zijn.


Loyaliteit
In 2021 eten de zes oprichters nog steeds regelmatig met elkaar, dan wordt er over de aanpak gesproken, hoe het gaat ,waar ze zichzelf de komende jaren zien. Ze gunnen elkaar het succes, de leermomenten. En ze blijven zichzelf ntwikkelen. Dat doen ze voor en samen met een loyaal netwerk. "Onze cliënten zijn lovend en blijven terugkomen. Daar zijn we heel blij mee. We hopen die samenwerking nog minstens tien jaar te kunnen voortzetten."

Geplaatst op 18-06-2021

< Vorige


Share on: