SAR Summer Academy

Na het succes van vorig jaar organiseert de Stichting Assurantie Registratie (SAR) deze zomer wederom de SAR Summer Academy. Tijdens deze zomer kunnen ook ‘niet-ingeschrevenen’ deelnemen aan de meest interessante en populaire sessies. Het zomerse programma van de SAR Summer Academy biedt het allemaal. Dit jaar, nu het weer kan en mag, sluiten wij de dag samen af met een gezellige borrel!

Er is nog steeds een groeiende behoefte aan goede praktische opleidingen en workshops. Het afgelopen jaar tijdens de coronaperiode hebben de ingeschrevenen in groten getale deelgenomen aan de diverse masterclasses en webinars.

De SAR Summer Academy biedt de best lopende en gewaardeerde PE-sessies van de afgelopen periode aan voor niet-ingeschrevenen. Op donderdag 15 juli, vanaf 12:00 uur, staat de eerste bijeenkomst van de SAR Summer Academy gepland. Deze dag vindt plaats in het conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. Noteer ook de datum 19, 20 juli en 19 augustus in de agenda! 
 
 
Inschrijving gestart!
De inschrijving is gestart voor een ieder die geen registratie heeft bij één van de registers van de SAR, maar wel interesse heeft in de actuele onderwerpen uit het aanbod van de PE-sessies.
 
De SAR Summer Academy zorgt ervoor dat jij de zomer goed begint. Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar info@stichtingassurantieregistratie.nl
 
Kosten
De prijs van de bijeenkomst bestaande uit één workshop, inclusief catering, afsluitende borrel en deelnamecertificaat bedraagt
225 euro.
 
Wilco de Haan, voorzitter van het RMiA-register: “De SAR Summer Academy is voor een ieder die zijn of haar vakkennis op een hoger peil wilt brengen en/of te houden. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de SAR, collega’s binnen de branche te ontmoeten en de toegevoegde waarde van onze registers tastbaar te maken. Kortom, hier moet jij als zakelijk verzekeringsadviseur en/of pensioenprofessional echt bij zijn!”

Meer weten?
Heb jij nog vragen of wil je gewoon meer informatie ontvangen, neem dan contact met op via onderstaande contactgegevens.

Nelleke Sterrenberg, Coördinator Beleid en Bestuur
Telefoon: 046 - 4263866
E-mail: n.sterrenberg@stichtingsassurantieregistratie.nl
Foto: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum - Zeist
Geplaatst op 29-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: