VACATURE TROOSTWIJK: taxateur verzekeringen (gebouwen)

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerie├źn en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.

De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

Vacature
Met een afgeronde HBO of MBO+ opleiding (Bouwkundig technische richting). Je bent gewend een betrouwbaar, onderbouwd taxatierapport te maken, dat voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Je werkt graag samen met andere disciplines en/of collega’s aan specifieke klantvragen en/of projecten.


Je zorgt voor een actief relatiebeheer en deelt het eigen relatienetwerk met collega’s en overige interne belanghebbenden. Ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied volg je graag en houdt kennis en kunde hierover op peil. Natuurlijk werk je nauwkeurig en blijf je professioneel en kalm in hectische situaties. Je werkt zelfstandig, maar maakt ook graag deel uit van een team.


Wie zijn wij?
Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.


De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.


Carrières bij Troostwijk
Je denkt al een tijdje na over een nieuwe stap in je carrière en zoekt daarbij vooral naar een bedrijf dat past. Een bedrijf dat waarde toevoegt aan jouw professionele ontwikkeling. Daarbij hoort een organisatie die vrijheid en verantwoordelijkheid geeft en lef en creativiteit toejuicht.


Een informeel bedrijf met korte lijnen past het beste bij je. Groot is mooi, maar niet jouw eerste keus. Liever sluit je je aan bij een bedrijf dat ruimte geeft en blij is met mensen die betrokken willen zijn. Troostwijk is hierin anders dan andere bedrijven: wij geloven in persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten. Iedereen is anders en iedereen leert en ontwikkelt zich op eigen wijze. Daarom is ons inwerktraject altijd maatwerk. We kijken samen naar persoonlijke behoeftes en mogelijkheden. Dat is wat ons zo succesvol maakt. Spreekt dit alles jou aan? Dan is Troostwijk Taxaties jouw nieuwe uitdaging!


Cultuur
Van oudsher een familiebedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van een internationale organisatie. We zijn altijd benieuwd naar de mening en visie van onze mensen: voor het maken van nieuwe plannen en het bepalen van strategieën, luisteren we goed.

Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren…ze zijn er allemaal. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor onze klanten, de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken. En die betrokkenheid komt ons vooral in de hectische tijd waarin we nu leven, heel goed uit.


Wat ga jij doen?
Als Taxateur Verzekeringen ben je onderdeel van het grootste team binnen Troostwijk. Je zorgt voor betrouwbare waardebepalingen en taxaties van gebouwen (en eventueel machines en inventarissen) van klanten in binnen- en buitenland. Je levert een taxatierapport dat voldoet aan de klantwensen en -eisen, als ook aan de interne eisen die gesteld worden aan een taxatierapport.


Als teamlid draag je bij aan kennis-, product- en methodiekontwikkeling. Het resultaat dat je neerzet is een aantoonbare bijdrage aan de klanttevredenheid, continuïteit en het rendement van Troostwijk. Je rapporteert aan de Directeur Taxaties.


Geïnteresseerd?
Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen naar hr@troostwijk.nl
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicolien Velders, HR Adviseur, telefoonnummer 020-666 6819.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.
Geplaatst op 28-06-2021