Roberto van Akkeren sluit aan bij Hanselman Groep

Per 1 augustus 2021 treedt Roberto van Akkeren NIVRE-re (48) in dienst bij Hanselman Groep in de functie van Senior Schade-expert / Vakgroep Coördinator voor het Team Brand. Sinds 2002 is Roberto werkzaam als schade-expert binnen het vakgebied, waarvan de laatste 15 jaar bij expertisebureau CED. Hij zet zich daarnaast al lange tijd in als Salvage Coördinator en als voorzitter van de ondernemingsraad.

Fred van der Zee, verantwoordelijk voor onder meer Expertise: “Wij zijn verheugd dat Roberto ons team komt versterken. Zijn komst sluit aan bij de wens om het team verder te versterken met een senior register expert, die tevens de rol van vakgroep coördinator voor het Team Brand vorm kan geven.”
 
Roberto van Akkeren: “Vol enthousiasme stap ik over naar Hanselman; het gevoel is erg goed. Het is een jong, groeiend en ambitieus expertiseteam met passie voor het vak. Ik voel me vereerd om er deel vanuit te gaan maken en ik kijk er naar uit om dit verder vorm te gaan geven.”
 
De 120 specialisten van Hanselman Groep (www.hanselman.nl) leveren verschillende diensten op gebied van risico en schadevraagstukken voor verzekeraars, ondernemers, overheid en semioverheidsinstellingen op gebied van Brand, Technische Verzekeringen en Transport.  
Geplaatst op 10-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: