Crawford treedt toe tot organisatie LetselVrouwen

Désirée Lam is namens Crawford toegetreden tot de organisatie van LetselVrouwen. LetselVrouwen is een gratis netwerkevenement voor vrouwelijke letselschadeprofessionals dat ieder jaar op de laatste donderdag van september wordt georganiseerd. In 2020 ging LetselVrouwen niet door vanwege de pandemie. Dit jaar verwacht de organisatie dat het evenement, al dan niet met aanvullende maatregelen vanwege COVID-19, wel door kan gaan.

De oorspronkelijke oprichters van LetselVrouwen, Annemiek van Reenen-ten Kate (Hofmans Letselschade), Nadia Haase (KBS Advocaten), Ells Verhoeven en Diny de Neef (Ard Korevaar Letselschade) en Ellen van den Berg en Francie Peters (de Bureaus) zijn verheugd met de komst van Désirée. "Wij vinden het belangrijk dat de samenstelling van de organisatie van LetselVrouwen een goede representatie vormt van de letselschademarkt en de diverse belangen die daarbinnen spelen", aldus Annemiek van Reenen ten Kate. "Daarnaast is Désirée gewoon een leuke collega die bij het NIVRE al haar sporen voor wat betreft het organiseren van evenementen heeft verdiend!"
 
Dit jaar staat LetselVrouwen gepland voor donderdag 30 september. Of het aantal deelnemers net zo hoog zal kunnen zijn als vorige jaren is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. In september zal het maximale aantal bezoekers worden vastgesteld. Het evenement is alleen toegankelijk voor genodigden. Eind juni zullen naar verwachting de uitnodigingen worden verstuurd.


 
Geplaatst op 10-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: