Ruim 55.000 steppend opgehaald voor KWF en Hartstichting

Afgelopen weekend heeft Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners samen met zes vrienden een monsterprestatie neergezet. Ze hebben bijna 48 uur continu op de step gestaan om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting. De stand tot nu toe: 55.000 euro. En de meter tikt nog steeds.

Kapot, maar heel tevreden kijken zij terug op een geweldig weekend. Ze startten afgelopen vrijdag om middernacht, gevolgd door een wagen die een livestream uitzond. Ondanks de regen, kou en harde wind stonden langs de route op meerdere plaatsen supporters. Boeren kwamen ‘s ochtends vroeg spontaan langs de weg staan om ze aan te moedigen. En de volgende ochtend weer.
 


In één woord: geweldig!

We spraken Jurjen Burghgraef gisteren: “Het was een pittige opgave en ik heb nog best wel wat last van de spieren en een dikke enkel, maar het was het zeker allemaal waard. Wat een tocht en er waren gisteren zoveel mensen. Overal. Maar wat een top dag en wat een top aankomst. Er stonden zoveel supporters langs de route en bij de finish. Zondag ging om 23.00 uur bij mij het licht uit. Ik heb inmiddels iedereen alweer gesproken. We hebben allemaal wat last van de spieren, maar niemand heeft iets echt ernstigs en we hebben er allemaal maar één woord voor: geweldig!!! Ik hoop dat we uiteindelijk rond de 65k uitkomen. Er kwam vandaag bijvoorbeeld ook nog geld binnen. We zijn er erg blij mee. We hebben een top weekend gehad.”

 

Doneren

Van de livestream is een aftermovie gemaakt. Bekijk hier de film.

Alsnog doneren? Het kan nog steeds via de site van Step460.

Geplaatst op 25-05-2021

< VorigeVolgende >


Share on: