Wim Toren Senior Personenschade Expert bij Sedgwick team Hoogeveen

Per 1 februari treedt Wim Toren in dienst bij Sedgwick als Senior Personenschade Expert team Hoogeveen. Wim is een oude bekende van Sedgwick en is al tweemaal eerder in dienst geweest bij rechtsvoorgangers van het huidige Sedgwick.

Wim is 51 jaar en woont in Leeuwarden. Hij is inmiddels gepokt en gemazeld in het werkveld van de personenschaderegeling. Hij heeft sinds 1993 bij verzekeraars gewerkt als letselschadebehandelaar waarna hij in 2005 in dienst kwam bij een vervoersbedrijf om de schaderegeling aldaar te verzorgen. In 2009 trad Wim in dienst bij GAB Robins Takkenberg als expert Personenschade. Hij heeft zich daar ontwikkeld tot senior expert Personenschade en in 2014 heeft hij de opleiding tot arbeidsdeskundige met succes afgerond.

In de tussentijd maakte Wim een kortstondige uitstap naar een ander expertisebureau, maar hij merkte al snel dat dit een vergissing was en is hij teruggekeerd op het oude nest. In 2019 besloot Wim zijn bakens opnieuw te verzetten en zijn horizon te verbreden. Hij wilde eens “aan de andere kant” van de medaille kijken en slachtoffers bijstaan als belangenbehartiger van een groot regionaal letselschade advocatenkantoor. Het werd een leerzame ervaring, maar het werk bleek minder goed bij Wim te passen dan hij dacht.

Eind 2020 zochten Wim en Sedgwick opnieuw contact met elkaar. Dit resulteerde in een hernieuwde indiensttreding bij Sedgwick als senior expert Personenschade. De ervaring die Wim bij het advocatenkantoor heeft opgedaan, komt daarbij goed van pas. Wim zal specifiek gaan werken in de drie noordelijke provincies. Hij kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking met team Hoogeveen, de opdrachtgevers en zijn secretaresse Sylvia van der Stroom. De afdeling Personenschade sluit zich daar volledig bij aan!
Geplaatst op 02-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: