Inge Sanders in Management Team van de Andriessen Expertise Groep

Mr. Inge Sanders is per 1 januari 2021 toegetreden tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep. Het team bestaat nu uit mr. drs. Robert Andriessen (voorzitter en directeur), mr. Jeroen Quakkelaar (portefeuille kennis en ontwikkeling) en Inge Sanders (portefeuille processen (inter)nationaal).

Inge heeft ruime managementervaring opgedaan in haar voorgaande functies en heeft zich in de afgelopen twee jaar veel beziggehouden met het bedrijfsonderdeel AVUS Nederland. Met deze uitbreiding van het MT wordt er een belangrijke volgende stap gezet naar een toekomstbestendige bedrijfsstructuur en wordt de de verdere groei van het bedrijf gefaciliteerd. 
 
Inge Sanders: “Ik ben er trots op dat ik - samen met Robert en Jeroen - sturing mag gaan geven aan een al jaren succesvolle onderneming die staat voor kwaliteit in haar dienstverlening, maar bovenal waarde hecht aan een persoonlijke en betrokken relatie met haar medewerkers, klanten en partners. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol samen met al mijn collega’s te werken aan een verdere mooie toekomst van de Andriessen Expertise Groep.”
Geplaatst op 09-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: