HLPC Expertise breidt uit met de komst van Jack Voorwalt

Met ingang van 1 februari jl. is het team van HLPC Expertise BV uitgebreid met de komst van Jack Voorwalt. Voorwalt heeft zijn sporen in de reconditioneringswereld verdiend binnen de calamiteiten sector als operationeel manager bij de Dolmans Groep.

Foto: Rembrand Duindam en Jack Voorwalt

Met de komst van Voorwalt haalt HLPC Expertise BV een deskundige op het gebied van reconditionering en herstel bij water- en brandschades in huis. Deze uitbreiding is in lijn met de groeidoelstellingen en ambities van HLPC Expertise BV.

HLPC is in 2007 opgericht door Pank van Heemskerk. In 2020 is Rembrand Duindam als partner toegetreden bij HLPC Expertise BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in (contra-)expertise en advisering bij schade, zowel in de zakelijke als particuliere markt.
 
Jack: "Als gevolg van de constante groei van het aantal opdrachten en de verdere uitbreiding van de portefeuille hebben Pank en Rembrand mij in december 2020 benaderd om de overstap naar het vak expert voor verzekerden te overwegen. In de vervolg gesprekken werd snel duidelijk dat we op één lijn zaten en zodoende is de overstap naar HLPC Expertise BV gemaakt. Met mijn ervaring, deskundigheid, empathisch vermogen en dat alles samen met het team van HLPC Expertise BV, ben ik ervan overtuigd een toegevoegde waarde te zijn voor verzekerden." 

 


 
Geplaatst op 10-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: