Fred de Jong organiseert twee webinars over het belang van sustainability

Fred de Jong, Associate Lector Sustainable Finance & Tax bij HAN University of Applied Sciences, organiseert in maart twee webinars over het maatschappelijk belang van Duurzaamheid (sustainability). Voor financieel (en fiscaal) adviseurs een mooie kans om de toegevoegde waarde als vertrouwenspersoon te tonen.

Duurzaamheid (sustainability) is een groot maatschappelijk thema. Voor financieel (en fiscaal) adviseurs een mooie kans om je toegevoegde waarde als vertrouwenspersoon te tonen. Maar welke rol kunnen financieel adviseurs nu concreet spelen bij het verduurzamen van huishoudens en bedrijven? Waarom moet je als adviseur bezig zijn met duurzaamheid? En wat betekent dit voor je businessmodel bijvoorbeeld. Om de antwoorden te vinden op deze vragen is Fred de Jong sinds vorig jaar ook actief als Associate Lector aan de HAN University of Applied Sciences. De eerste inzichten wil Fred graag met jullie delen. Daarvoor vinden er de komende weken twee webinars plaats waar hij spreekt over sustainable financieel advies.

Je bent van harte uitgenodigd om deze webinars, gratis, te volgen. Klik op de link om het programma en de andere interessante sprekers te bekijken en meld je aan!

 
4 maart 2021 om 16 uur:
Webinar van Turien & Co over duurzaamheid, een hype of een trend? 
 
22 maart 2021 om 15 uur:
Webinar van het associate lectoraat Sustainable Finance & Tax van de HAN over de financieel adviseur als change agent. 

 
Geplaatst op 26-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: