Bestuurswisseling bij KCAF

Per 1 januari 2021 zijn er een aantal wisselingen in het bestuur van KCAF. Peter Boelhouwer droeg de voorzittershamer over aan Ferry van der Kwaak. En René Klaassen gaat verder als inhoudelijk specialist en ambassadeur binnen het netwerk van KCAF.

Foto: Ferry van der Kwaak

Peter Boelhouwer (TU Delft, hoogleraar woningmarkt) was jarenlang voorzitter bij KCAF maar besloot per 1 januari 2021 het stokje aan Ferry van der Kwaak (Hanselman Groep BV, Commissie Mijnbouwschade) over te dragen. Peter blijft bestuurslid bij KCAF en zal zich blijvend inzetten om de funderingsproblematiek op de agenda te houden. Rene Klaassen (SHR) kiest ook voor een andere rol binnen het KCAF. Niet meer als bestuurder maar als specialist houtonderzoek binnen de verschillende netwerken van het KCAF.

Ferry van der Kwaak: “We zijn Peter zeer erkentelijk voor al zijn inzet en we zijn blij dat hij bestuurslid blijft. Ook René waarderen we voor zijn inzet de afgelopen jaren en zijn blijvende betrokkenheid bij het KCAF. We zijn bezig met het inslaan van een nieuwe koers en als nieuwe voorzitter van het KCAF kijk ik ernaar uit hiermee aan de slag te gaan."
Geplaatst op 16-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: