Holland Herstel groep breidt in 2021 dienstverlening uit met HHG Droogtechniek

Holland Herstel Groep (HHG) breidt de dienstverlening vanaf januari 2021 verder uit met HHG droogtechniek. Door een samenwerking aan te gaan op het gebied van droogtechniek met KMZ Droogtechniek en Lekdetectie heeft HHG de expertise kunnen toevoegen aan de dienstverlening in specialistische reiniging en bouwkundig herstel na calamiteiten.

Holland Herstel Groep – landelijk opererend met 5 vestigingen en een hoofdkantoor in Uden – voegt onder de naam HHG Droogtechniek een extra dienst toe aan haar reinigingsdiensten en anticipeert middels deze krachtenbundeling op de toenemende vraag naar hoogwaardige droogtechniek.

“Het streven om daarin verder te ontwikkelen en specialiseren was sterk aanwezig. Dankzij de intensievere samenwerking met KMZ worden innovatieve technieken en concepten, bouwkundige en klimaatkennis en kennis van calamiteiten, salvage en bouwkundig herstel bij elkaar gebracht”, aldus Rob Vlek, algemeen directeur van Holland Herstel Groep. “Ook kan HHG Droogtechniek gebruik maken van het door KMZ ontwikkelde volgsysteem ‘Opilio’, waardoor wij altijd gedetailleerde  inzicht hebben in de inzet van onze  droogapparatuur. Hierdoor zijn wij leidend op het gebied van oplossen en voorkomen van vochtschades.”
Geplaatst op 09-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: