APC Holland en Sedgwick zijn een samenwerkingsverband aangegaan

APC Holland en Sedgwick zijn een samenwerkingsverband aangegaan. APC Holland meldt dat door de schadebehandeling uit te laten voeren door Sedgwick, relaties zijn verzekerd van de beste service, snelheid en professionaliteit.

Paul Röthengatter, CEO van APC Holland: “APC Holland maakt het leven van het intermediair gemakkelijker. Dat is waar ons team elke dag voor staat. Door de schadebehandeling uit te laten voeren door Sedgwick, verzekeren wij onze relaties van de beste service, snelheid en professionaliteit. Korte lijnen en persoonlijke aandacht staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel, waarmee de match tussen APC Holland en Sedgwick snel gevonden is. Intermediairs zullen ervaren dat schades sneller worden afgewikkeld en dat de bereikbaarheid aanzienlijk verbeterd is. Ze kunnen hun relaties nu dus nog beter van dienst zijn.”


Dionne van Duuren, Manager TPA Sedgwick Nederland voegt toe: “Uitgangspunt van Sedgwick is 'caring counts'. Wij willen onze opdrachtgevers en hun klanten optimaal ontzorgen door een uitstekende dienstverlening en een maatwerkoplossing te bieden. Onze kracht is om zaken te vergemakkelijken en dit sluit naadloos aan op de visie van APC. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij hier een gezamenlijk succes van maken en wij zijn trots op deze uitbreiding van onze TPA-activiteiten.
Geplaatst op 07-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: