Klap neemt Slegt Verzekeringen & Risk Management over

Per 24-11-2020 heeft Klap Verzekeringsmakelaar de verzekeringsportefeuille en alle activiteiten van Slegt Verzekeringen & Risk Management overgenomen.

Voor Klap is de overname een logische volgende stap in het realiseren van groei in de zakelijke adviesmarkt en schaalgrootte in de volmachtmarkt. Slegt is een familiebedrijf dat door vader Henk Slegt in 1972 is gestart en door zijn dochter Katinka Slegt is voortgezet en succesvol uitgebouwd. 

Slegt kent een focus op zakelijke schadeverzekeringen en heeft risicomanagement als één van haar speerpunten. Slegt heeft een eigen volmachtbedrijf (Slegt & Sealtiel) dat overgaat naar Klap. Katinka Slegt zal zelf actief bijdragen aan de overdracht van alle activiteiten en de fysieke verhuizing van haar team de komende maanden. Katinka zal vervolgens in de rol van Account Director bij Klap actief blijven. In deze rol kan zij haar commerciële drive en passie voor verbinden met relaties kwijt en draagt zij bij aan de organische groeiambities van Klap.

“De overname van ons familiebedrijf door Klap zorgt voor continuïteit voor onze relaties. Slegt heeft altijd het belang van de klant vooraan gezet. Door de samenvoeging van onze operationele processen aan die van Klap kan dat voortgezet worden” aldus Katinka Slegt. 

“Het profiel en de relaties van Slegt passen naadloos in Klap en zullen ons DNA versterken met een toegewijd team. Daarnaast ben ik verheugd dat Katinka zich ook na de transactie voor langere tijd aan ons wil verbinden.” volgens Jorg Roodbeen, CEO van Klap.
Klap zal op termijn de relaties van Slegt vanuit haar eigen Amsterdamse locatie gaan bedienen. Katinka Slegt en haar team zullen hun intrek nemen in het Klap kantoor op Sloterdijk.
Geplaatst op 25-11-2020


Share on: