Vier nieuwe collega's bij Kakeswaal Expertise

In de afgelopen periode zijn er vier nieuwe medewerkers gestart bij KakesWaal Expertise: schade-experts Michiel Woonings, Hendrikus van der Blom, Kjeld Noppen en Frank Bongers.

Foto v.l.n.r.: Michiel Woonings, Kjeld Noppen, Hendrikus van der Blom en Frank Bongers. De foto is genomen voor het gebouw van Sportclub Only Friends, een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking, waarvan KakesWaal sponsor is.

Recent hebben de vier nieuwe collega’s elkaar op gepaste wijze ontmoet op de sponsorlocatie van KakesWaal, Sportclub Only Friends in Amsterdam.

Michiel Woonings is op 2 maart in dienst getreden. Michiel is woonachtig in Sint Oedenrode en heeft voorheen bij DEKRA gewerkt.

Per 1 april is Hendrikus van der Blom in dienst getreden. Hendrikus is begonnen midden in de (eerste) Corona lockdown, maar had vanuit zijn vorige werkgever EMN genoeg ervaring en routine om snel zijn expertisewerkzaamheden weer op te pakken. Hendrikus woont in Krimpen aan den IJssel.

Op 17 augustus is Kjeld Noppen begonnen. Kjeld woont in Roosendaal en heeft voor zijn indiensttreding een mooie (wereld)reis gemaakt. Kjeld heeft daarvoor bij DEKRA gewerkt.

Per 1 oktober is Frank Bongers begonnen. Frank woont in de plaats Zeeland en heeft voorheen gewerkt bij DEKRA en Trition.
 
Kakeswaal is momenteel nog in gesprek met een aantal potentiële kandidaten in verband met het toenemende aantal expertiseopdrachten.  
Geplaatst op 16-10-2020


Share on: