Qooder en Actua Groep B.V. slaan handen ineen

Qooder Nederland zet een nieuwe stap om klanten méér te bieden. Samen met Actua is een verzekeringspakket opgezet dat Qooder-rijders voordelen biedt.

Foto: Ondertekening door (l) Freek Sanders van Wel en Actua (r) Raymond Peters

Verzekeringsaanbod
“In onze merkvisie willen wij klanten in alles het ‘beste plaatje’ bieden”, aldus Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “We zijn nieuw, jong en dynamisch en hebben geen ballast uit het verleden. Dan kun je vrij handelen. Omdat je Qooder mag rijden met je autorijbewijs, weten we dat het gros van onze klanten de Qooder kiest náást de – zakelijke - auto. Wij helpen hen met kwaliteitsservice bij onze exclusieve dealers, bieden een helmenprogramma en vanaf nu een prachtig verzekeringsaanbod, dat we samen met Actua ontwikkeld hebben. Het is een uniek, merkgericht pakket zoals nergens bestaat en dat direct bij Actua en bij onze exclusieve dealers is af te sluiten. In de nabije toekomst zullen we meer vernieuwende producten, waaronder met Actua, introduceren.” 
 
5 jaar garantie en scherp tarief
Raymond Peters, commercieel directeur Actua: “Wij zien veel in Qooder voor Nederland. Het is een bijzonder product, dat al heel succesvol is en in de mobiliteit van meerwaarde zal blijken. We hebben er groot vertrouwen in. Dus dachten wij, als specialist in innovatieve maatwerkoplossingen en unieke verzekeringen, graag mee voor een specifieke Qooder-verzekering. Dit werd een pakket met bijzondere voordelen. Zoals de all-risk variant met standaard verlenging van twee jaar garantie naar vijf jaar garantie en met pechhulp in Nederland geïntegreerd. Zo’n verzekering was er nog niet en we doen dat tegen zeer gunstige prijzen; want zeker voor dat laatste moet je meestal bijbetalen. Samen met de importeur kunnen we met dat scherpe tarief elke Qooder nog meer waarde meegeven.”
 
Geplaatst op 20-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: